ICT & Logistiek, 7th & 8th November 2018 at the Jaarbeurs in Utrecht, Netherlands

1. nov 2018

Hier is nog nooit zoveel belangstelling geweest voor ICT-oplossingen als dit jaar. ICT & Logistiek had een recordaantal bezoekers ->5552 en dbh was één van de 145 exposanten op deze beurs om onze oplossingen voor de digitale supply chain te presenteren.

ICT & Logistiek is het platform voor IT-toepassingen en -diensten in de supply chain. Executives/management, adviseurs, consultants en logistiek managers kwamen naar deze beurs om te bepalen wie hen kan helpen met de groei van hun bedrijf om het efficiënter te maken.

De standbemanning van dbh bestond uit Karin Hoogvliet, ondersteund door Liza-Fay Widmann. We spraken met een behoorlijk aantal potentieel geïnteresseerde bedrijven in dbh-producten.
Bovendien was dit een perfecte gelegenheid om een kopje koffie te drinken met onze klanten en VIP-genodigden.

Centraal thema voor de beurs van dit jaar was ‘Connected Logistics’. Easy for dbh schrijft dit thema toe met ons motto ‘we digitaliseren uw logistieke ketens’ en de product suite van logistieke- en handelsoplossingen. dbh kan niet alleen (interface)bedrijven verbinden met andere supply chain (SC) spelers, maar hen ook ondersteunen met de dbh suite van logistieke-, klant- en internationale handelssoftwareoplossingen. Resultaat: digitalisering van processen en ontsluiting van gegevens voor datasharing tussen u en uw SC-partners.

Dit was de tweede keer dat dbh als exposant deelnam aan ICT & Logistiek. We kregen veel complimenten over het professionele dbh standontwerp, de goede zichtbaarheid, de standlocatie en -communicatie.

We willen graag iedereen bedanken die onze stand heeft bezocht en interesse heeft getoond in dbh en zijn productaanbod.
We houden contact!

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Pers contact

dbh Logistics IT AG
Martina Silva

marketing@dbh.de

Meer persberichten

Douane- (Customs) & Trade Compliance Congress 2018

Douane- (Customs) & Trade Compliance Congress 2018

For the first time, dbh Logistics IT AG participated Thursday, 11 October 2018 as exhibitor of the annual national Douane- (Customs) & Trade Compliance Congress 2018.  Like every year, the 13th edition of this event took place at the World Trade Centre...

Douane agenten en – vertegenwoordigers per 1 juli 2017 onder de loep

Douane agenten en – vertegenwoordigers per 1 juli 2017 onder de loep

Om de veiligheid van de logistieke ketens zoveel mogelijk te waarborgen, legt de Nederlandse overheid steeds meer nadruk op handhaving van en controle op wettelijke eisen en maatregelen op het gebied van veiligheid. Dit gebeurt bijvoorbeeld door middel van monitoring...