LogiMAT 2020 – dbh presenteert IT-oplossingen voor efficiënte en continue transportketens

29. jan 2020

Noteer de datum voor de Internationale Vakbeurs voor Intralogistieke Oplossingen en Procesmanagement De 18e editie van LogiMAT 2020 vindt plaats in Stuttgart van 10 tot 12 maart 2020.

dbh Logimat 2019

dbh Logistics IT AG – de leverancier van software voor de gebieden Douane en Buitenlandse Handel, Compliance, Transport Management en Port Management, onder andere – zal er ook zijn. Het voordeel van deze oplossingen is dat ze probleemloos kunnen worden geïntegreerd in bestaande systeemlandschappen zoals SAP en vooral zorgen voor naadloze processen in productie, logistiek, douane, verzending en distributie.

U mag dit hoogtepunt niet missen en krijgt een idee van de software-oplossingen en hun voordelen voor klanten. We kijken er al naar uit om u te verwelkomen op onze stand in Stuttgart. We kijken uit naar uw afspraak!

Locatie: Messe Stuttgart

Datum: 10. tot 12 maart 2020

Openingstijd: 9 tot 17 uur

Stand dbh Logistics IT AG: Hal 8, Stand C66

Pers contact

dbh Logistics IT AG
Martina Silva

marketing@dbh.de

Meer persberichten

Brexit – Landcodes Douaneaangiften

De douaneadministratie heeft nog geen officiële ATLAS-deelnemersinformatie verstrekt voor de aanpassingen van de landencodes in de douaneaangiften voor Groot Brittannië, Noord-Ierland en de Britse speciale gebieden . Het Federaal Bureau voor de Statistiek heeft al...

Brexit: EU leidt procedure in tegen Groot-Brittannië

Met de wet op de interne markt opent premier Boris Johnson wat eigenlijk al een gesloten punt is in de brexiete onderhandelingen. Het gaat om de grens tussen Ierland en Noord-Ierland. De onlangs aangenomen wet is bedoeld om Noord-Ierland "onbeperkte toegang" tot de...