Wie zijn wij?

dbh is uw partner voor Nederland

dbh is een dienstenleverancier voor software, advies en oplossingen voor de gehele toeleveringsketen. Met meer dan veertig jaar ervaring, leveren wij diensten aan 2500 klanten van kleine bedrijven tot grote ondernemingen die in Europa of wereldwijd actief zijn op het gebied van handel en industrie, expeditie en logistiek, en scheepvaart en havens.

De uitgebreide industriële know-how van onze medewerkers op het gebied van douane, internationaal handelsverkeer, trade compliance (naleving van handelsregels), logistiek, havens, SAP en IT zorgen ervoor dat dbh een competente en toekomstgerichte partner is.

Uw voordelen: Wij adviseren u bij het optimaliseren van uw wereldhandel, risicomanagement en logistieke processen met bewezen, robuuste, betaalbare en state-of-the-art logistiek en handelssoftware met een snelle terugverdientijd (ROI).

Onze referenties

dbh Kunde Bitburger
dbh Kunde Cosco
dbh Kunde BayWa
dbh Kunde Bayernhafen Gruppe
dbh Kunde Rebelle
dbh Kunde Rapunzel
dbh Kunde Troilog GmbH
dbh Kunde Parador
dbh Kunde MOL Logistics
dbh Kunde Hermes
dbh Kunde Porath Customs Agents
dbh Kunde INTRAC H. Fehrmann
dbh Kunde INIT
dbh Kunde Hamburg Süd

ONZE PARTNERS

dbh is een SAP-servicepartner met uitgebreide knowhow op het gebied van buitenlandse handel, douane en transportlogistiek. Daarnaast is er een breed portfolio van plug-ins voor alle douaneprocessen – eenvoudig te implementeren en bewezen door onze klanten.

Naast SAP zijn we ook verbonden met andere bedrijven en organisaties. Een selectie van onze partners vindt u hier.

CERTIFICERINGEN

De geteste kwaliteit en veiligheid behoren tot onze stelregels. dbh is ISO 9001 en ISO/IEC 27001 gecertificeerd en ondergaat regelmatig hercertificering.

ISO 9001 certificaat

Getest kwaliteitsmanagement voor de beste service

ISO / IEC 27001 certificaat

Getest beveiliging voor de hoogste eisen.

AEO-S - "SECURITY"

dbh is een geautoriseerde economische operator.