WIE ZIJN WIJ dbh is uw partner voor Nederland

dbh is een dienstenleverancier voor software, advies en oplossingen voor de gehele toeleveringsketen. Met meer dan veertig jaar ervaring, leveren wij diensten aan 2500 klanten van kleine bedrijven tot grote ondernemingen die in Europa of wereldwijd actief zijn op het gebied van handel en industrie, expeditie en logistiek, en scheepvaart en havens.

De uitgebreide industriële know-how van onze medewerkers op het gebied van douane, internationaal handelsverkeer, trade compliance (naleving van handelsregels), logistiek, havens, SAP en IT zorgen ervoor dat dbh een competente en toekomstgerichte partner is.

Uw voordelen: Wij adviseren u bij het optimaliseren van uw wereldhandel, risicomanagement en logistieke processen met bewezen, robuuste, betaalbare en state-of-the-art logistiek en handelssoftware met een snelle terugverdientijd (ROI).

ONZE REFERENTIES

ONZE PARTNERS

dbh is een SAP-servicepartner met uitgebreide knowhow op het gebied van buitenlandse handel, douane en transportlogistiek. Daarnaast is er een breed portfolio van plug-ins voor alle douaneprocessen - eenvoudig te implementeren en bewezen door onze klanten.

Naast SAP zijn we ook verbonden met andere bedrijven en organisaties. Een selectie van onze partners vindt u hier.

CERTIFICERINGEN

De geteste kwaliteit en veiligheid behoren tot onze stelregels. dbh is ISO 9001 en ISO/IEC 27001 gecertificeerd en ondergaat regelmatig hercertificering.


ISO 9001 certificaat
Getest kwaliteitsmanagement voor de beste service

ISO / IEC 27001 certificaat
Getest beveiliging voor de hoogste eisen.

AEO-S - "SECURITY"
dbh is een geautoriseerde economische operator.

CONTACT

Heeft u een vraag? Gebruik dan ons contactformulier.


Uw contactpersoon bij de afdeling verkoop dbh in Nederland is Karin Hoogvliet 

Contact: +31 6 430 56 924 of karin.hoogvliet(at)dbh.de

Bent u geïnteresseerd in onze producten en adviesdiensten of heeft u vragen over  uw dbh-software? Ons verkoopteam adviseert u graag om de perfecte oplossing voor uw bedrijf te vinden.

naar de contactpagina