Onze partners

Ons doel is om onze klanten de best mogelijke oplossing te bieden voor hun behoeften in de gehele supply chain. Daarom onderhouden we een wereldwijd netwerk van partners en verbinden we onze competenties gericht met elkaar. Daarnaast nemen we deel aan nationale en internationale verenigingen en nemen we actief deel aan de succesvolle uitvoering van onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten. 

Admija

Al meer dan 20 jaar geniet Admija het vertrouwen van lokale en internationale bedrijven en overheidsinstellingen in de ontwikkeling en implementatie van softwaretoepassingen op het gebied van douane, belastingen en doorvoer voor de Tsjechische en Slowaakse republieken.

bremenports

bremenports is het centrale aanspreekpunt voor de maritieme industrie in de Bremer havens. De experts van bremenports onderhouden nauwe contacten met de scheepvaart en de logistiek, plannen en realiseren bouwprojecten, exploiteren, onderhouden en repareren de complexe maritieme infrastructuurvoorzieningen en leveren nautische, technische en ecologische knowhow voor projecten in Duitsland en in het buitenland.

CHAMP Cargosystems

Als partner van CHAMP Cargosystems heeft dbh directe verbindingen met TRAXON, het wereldwijde luchtvrachtdata- en communicatienetwerk.

DATEV

Als gecertificeerde CARGO ONLINE (datev.de) biedt dbh met de expeditiesoftware CARGO ONLINE een oplossing die optimaal aansluit op DATEV-programma’s en deze zinvol aanvult.

LOGO Consult AG

Met meer dan 20 jaar ervaring in de industrie biedt Logo Consult AG een speciaal voor transport en logistiek ontworpen CRM-software die perfect werkt met de dbh-expeditieoplossing. Kleine, middelgrote en grote logistieke bedrijven in meer dan 40 landen wereldwijd vertrouwen op de krachtige CRM-oplossing.

Norbert Tutsch

Als freelance, onafhankelijke management consultant ondersteunt Norbert Tutsch bedrijven onder andere bij het aanvragen van vergunningen, het assisteren bij de AEO-certificering of het opzetten van geschikte douane- en exportcontroleafdelingen/organisaties. Zijn activiteiten als douane-inspecteur en in de industrie vormen de basis voor praktisch en bedrijfsgericht advies.

Simba N³ GmbH

De Big Data specialisten van Simba n³ helpen onze klanten om de waarde van data te herkennen en er optimaal gebruik van te maken. Met de BI-tool VisualCockpit kunnen gegevens binnen enkele minuten worden geanalyseerd en gevisualiseerd voor de analyse van onder andere verkoopstructuren, controlling, marktonderzoek of de oplossing van logistieke taken.

SISA

Door de uitwisseling van middelen en expertise met de toonaangevende Zwitserse leverancier van douane- en logistieke software kunnen succesvolle, hoogwaardige oplossingen voor douane, buitenlandse handel en SAP gezamenlijk aan beide zijden van de Zwitserse grens worden aangeboden.

xSuite

Met xSuite hebben wij en onze klanten een groot team met veel ervaring op het gebied van workflows en documentmanagement aan onze zijde. xSuite heeft zich tot taak gesteld om gestandaardiseerde, digitale oplossingen voor bedrijven te ontwikkelen die een eenvoudige, duidelijke en gebruiksvriendelijke afhandeling van bedrijfsprocessen mogelijk maken.