Logistieke software

Het gaat om de juiste software: onze producten maken uw supply chain efficiënter, sneller en winstgevender. Van douane en buitenlandse handel tot transportbeheer en havenadministratie, wij bieden oplossingen.

Met software van dbh kunt u op nationale en internationale schaal voldoen aan de wettelijke eisen, het transport van goederen versnellen, besparen op douanekosten en fiscale kosten en uw processen efficiënt en veilig beheren. Goede redenen om voor onze oplossingen te kiezen!

De oplossingen van dbh en de bijbehorende modules zijn zowel beschikbaar als Saas (ASP) als in-house-oplossingen. Standalone oplossing of geïntegreerd, onze software ondersteunt u bij het optimaliseren van uw wereldhandel, risicomanagement en logistieke processen. Onze oplossingen hebben een modulaire structuur. U betaalt alleen voor de oplossing die u echt nodig hebt. Alle modules werken perfect in harmonie met elkaar samen en het systeem kan met een kleine  inspanning te allen tijde worden uitgebreid. Met een omvangrijk aanbod van interfaces, uitbreidingen naar systemen voor enterprise resource planning zoals bijv. SAP en verschillende bedieningsmogelijkheden, passen onze oplossingen perfect in uw IT-omgeving.