Verwerken zendingen

Eenvoudig beheer van het grote aantal processtappen van de verwerkingen van de zendingen waarbij alle betrokken partijen aan elaar gekoppeld worden. Advantage Delivery vergroot  de verbinding tussen voorraadbeheer, warehouse management, vervoersondernemingen en inklaring, verhoogt de efficiëntie en transparantie bij verzendingen.

Eenvoudige integratie van bedrijfsprocessen

De software heeft een frontend en interface voor alle koeriers-, expres- en pakketdiensten en is volledig integreerbaar in uw bedrijfsprocessen. Advantage Delivery gebruikt de zending gegevens van vorige systemen, drukt verzendlabels en ladingslijsten af en wordt gekenmerkt door een breed aanbod van extra functies zoals: service finder om de meest passende vervoerder of dienst te identificeren, interfaces naar schaalgrootte, het verwerken van gevaarlijke materialen, gestandaardiseerde track & trace, overzicht van de geplande kosten ter controle van de facturatie, en nog veel meer.

Uw voordelen: voorkomen van fouten, versnellen van operationele verwerking en zo optimaliseren van de verzendprocedure en verhogen van de efficiëntie.

N

Voordelen van Advantage Delivery

  • Verbeterde klantenservice
  • Snel en betrouwbaar informatie verstrekken
  • Kortere verwerkingstijden
  • Kosten- en tijdwinst
  • Transparante processen
  • Netwerken van alle deelnemers
  • Meetbare kwaliteit van dienstverleners 

Eenvoudige integratie dankzij SAP plug-in

dbh is een SAP-servicepartner met uitgebreide knowhow op het gebied van buitenlandse handel, douane en transportlogistiek. Via onze SAP Plug-In Shipping kunt u de functionaliteiten van Advantage Delivery direct integreren in uw SAP-systeem en bestaande processen.

Uw voordeel: onze plug-ins zijn klaar voor SAP HANA